четвер, 25 лютого 2021 р.

День безпечного Інтернету


 День безпечного Інтернету

 9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету під гаслом «Разом для кращого Інтернету».

В нашій школі в цей день було проведено цілий ряд заходів для учнів з метою поглиблення їх знань про безпечний Інтернет.

Для старших учнів школи проводилися відео-уроки на тему: "Інтернет - користь чи прихована небезпека" (вчитель інформатики Стоянова О. П. )з метою ознайомлення учнів з правилами поведінки в Інтернеті. Учні охоче обговорювали віртуальні загрози, які можуть завдати шкоди в реальному житті, а також вивчили пам’ятку про «Неприємності в мережі та як їх уникнути».

Для учнів 9-В класу був проведений виховний захід «Безпечний Інтернет»( вчитель інформатики Роєва Н.М. та вчитель основ здоров`я Тарасова Г.А. ). Наголошувалося на позитивному та корисному використанні інформаційних технологій.

Учні 11 класу провели годину спілкування на тему: "Інтернет – користь чи прихована небезпека". Визначили позитивний і негативний вплив Інтернету на підлітків, а також пригадали пам’ятку про «Неприємності в мережі та як їх уникнути».

Учні старших класів визначали шляхи попередження негативного впливу роботи в Інтернеті, ознайомилися з інформацією щодо безпечного використання сайтів для підлітків.

 





Немає коментарів:

Дописати коментар

        УВАГА!!! Розклад дзвінків Урок Початок Закінчення Перерва 1 9:...