субота, 13 березня 2021 р.

 Школа - дивовижна країна, в якій кожен день не схожий на попередній, де кожна мить - це пошук чогось нового, цікавого та незвіданого . Тут немає часу нудьгувати і витрачати час на порожнє… Тому перша декада березня в нашій школі була відмічена проведенням відкритих уроків і позакласних заходів.

В 7-Б класі пройшов урок англійської мови (вчитель Землякова Г.М.) «Віртуальний візит» Учні відвідали кав’ярню, лікарню, спортивний зал .Діти активно вдосконалювали граматичні і лексичні навички за вивченими темами .

В 5-А класі вчителем зарубіжної літератури Книш А. І. був проведений відкритий урок за творчістю А. Нанетті «Мій дідусь був черешнею» ,на якому діти ознайомилися із життям та творчістю письменниці , дізналися ,якої життєвої мудрості навчив дідусь свого онука за романом автора , акцентували увагу на тому, що сім´я –це те, що супроводжує людину все життя, що підтримує її і допомагає в усьому .

В 5-Б класі вчителем трудового навчання Максимчук В. В. був проведений відкритий урок за темою « Конструювання ляльки- мотанки ». Під час уроку діти ознайомились з історією виникнення ляльки – мотанки ; навчилися створювати власну ляльку- мотанку , поглибили свої знання з традиційних способів виготовлення ляльок , завдяки цьому учні розвивали естетичні почуття, смак, свої творчі здібності , творчу уяву.

В 8-Б класі вчителем української літератури Бабенко О.М. був проведений відкритий урок за творчістю М.Коцюбинського «Дорогою ціною» ,на якому учні вчилися робити власні висновки, аналізуючи вчинки героїв, цінувати глибину почуття кохання, мужності, сили волі як рис характеру, що необхідні для боротьби зі злом.









Немає коментарів:

Дописати коментар

        УВАГА!!! Розклад дзвінків Урок Початок Закінчення Перерва 1 9:...