четвер, 25 лютого 2021 р.

Місячник педагогічної майстерності 2020 - 2021

Майстерність - не являється особливим мистецтвом, яке вимагає таланту, але це спеціальність, якій треба вчитися»

   А.Макаренко

Саме під таким гаслом проходить традиційний місячник педмайстерності у Великодолинському НВК-гімназія .

Він сприяє підвищенню професійної майстерності педкадрів, обміну педагогічним досвідом, забезпечує індивідуальний підхід у формуванні і підвищенні рівня компетентності освітян, створює умови для реалізації творчого потенціалу як колективу в цілому, так і кожного його члена.

В рамках місячника педмайстерності з 9 по 12 лютого проведено відкриті уроки:

В 9-Б класі пройшов урок хімії (вчитель Мостова О.М) за темою «Поняття про полімери на прикладі поліетилену» Учні розширили знання про застосування полімерів в повсякденному житті.

В 8-Б класі пройшов урок англійської мови (вчитель Кайко Г.В. ) за темою «Цей чудовий світ музики». Учні поринули у неосяжний світ музики вміло оперуючи термінами, розпізнаючи музичні жанри, виконуючи завдання на застосування вивченої лексики.

В 9-В пройшов виховний бінарний захід з інформатики та основ здоров’я «Безпечний Інтернет»(вчитель інформатики Роєва Н.М. та вчитель основ здоров`я Тарасова Г.А. ). Наголошувалося на позитивному та корисному використанні інформаційних технологій.

  

 


В період з 15 по 19 лютого вчителі школи показали оригінальні, нетрадиційні підходи, форми і методи організації навчально-виховного процесу.

У 5-В класі пройшов урок англійської мови (вчитель Землякова Г.М.) за темою «Моє хобі». Учні занурилися у світ своїх улюблених хобі , вчилися висловлювати про те, чим їм подобається займатися у свій вільний часу діалогічному мовленні.

У 1-Д класі пройшов урок Я досліджую світ «Тіло людини» (вчитель Сорочинська В.О.), на якому учні були дослідниками. Діти дізналися про важливість здорового способу життя.

У 4-Г класі пройшов урок літературного читання Л. Глібов «Зозуля і півень (вчитель Романенко О.П.). Учні вчилися визначати жанр прочитаного твору, обґрунтовувати власну думку, висловлювати міркування про читання як важливе джерело знань .

У 10-Б класі пройшов виховний захід До Дня вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні на тему «ЖИТТЯ МОВ СПАЛАХ ». (вчитель історії Гамандій Т. В.). Проведення такого заходу дало змогу учням усвідомити на скільки страшними були події того часу, збагатити свої знання про ті буремні дні , про Героїв Небесної Сотні.

У 9-Б класі пройшов урок інформатики(вчитель Роєва Н.М.) за темою: « Алгоритми опрацювання табличних величин», де учні навчали комп’ютер знаходити потрібні елементи таблиці. 




  

   
  
 
 
       
          
                  

   

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

        УВАГА!!! Розклад дзвінків Урок Початок Закінчення Перерва 1 9:...